Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Accessoires / Celstofdeppers en Wattenpads
Wattenpads voor het het verwijderen van make-up of voor het verwijderen van nagellak
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De NAIL-EON Cotton Pads bestaan uit katoenen deeltjes, die tot een comfortabele ronde vorm geperst worden. Op een kant van de wattenpads is een dunne wite folie aangebracht, zodat u de pad goed kunt vasthouden. Dankzij de dunne folie op de andere kant van de wattenpad, kunt de met de gewenste vloeistof aanbregen, zonder dat de vloeistofop  uw nagels doordringt.

Als u de pad gebruikt voor het verwijderen van make-up, kunt u de pad met de make-up verwijderaar goed in laten trekken Zo kunt u uw gezicht op een zachte en eenvoudige wijze reinigen. In de loop van de dag verzamelen zich op de huid stof- en vuildeeltjes, afgestorven huidcellen en talg. Deze laten zich perfect en eenvoudig met reinigende vloeistof en de NAIL-EON Pad verwijderen. Met een wattenpad is een snelle, eenvoudige en grondige reiniging van uw gezicht mogelijk. In onze praktische en kleine verpakking passen de NAIL-EON Wattenpads heel eenvoudig in de handtas, gewoonweg de ideale reisbegeleider.

Feedback
+

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal